Pályázatok

Veszprémi Középiskolai Kollégium infrastrukturális fejlesztése

A projekt azonosító száma: EFOP-4.1.3-17-2017-00466
A kedvezményezett neve: Veszprémi Tankerületi Központ
Elnyert támogatási összeg: 149.457.562 Ft
A projekt zárása: 2018. október 31.

palyazat-1

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásával valósul meg.

 

A projekt tartalmának bemutatása:
„Az állami fenntartású köznevelési intézmények tanulást segítő tereinek infrastrukturális fejlesztése”című pályázati felhívásra nyújtott be támogatási kérelmet a Veszprémi Tankerületi Központ. Ennek keretében került sor a Veszprémi Középiskolai Kollégium infrastrukturális fejlesztésére, mely keretében a „B” és „C” épületben az emeleti szinteken és a földszinten a mellékhelységek, fürdők és WC blokkok felújítása, szaniterek beszerelése történt meg. Továbbá a „B” épületben 4 db, C épületben 2 db teakonyha felújítását (vízvezeték szerelés, szerelvényezés, szaniterek és mosogatók beszerelése) végezték el. A köznevelési intézményben a tanulók és dolgozók biztonságához szükséges fejlesztések megvalósítása, beszerzése során a két épület portáján 1-1 kamerás beléptető rendszer került kialakításra, valamint kiépítésre került a szobákat, közösségi tereket, közlekedőket érintő rádiós füstjelző rendszer.
A mindennapos testnevelés műszaki feltételeihez kapcsolódó infrastrukturális fejlesztés során a kollégiumhoz tartozó sportpálya megújult, mely vonatkozásában új labdafogó háló cseréje és a pályavilágítás kiépítése történt meg.
A folyosók és a közlekedők infrastrukturális beruházását illetően sor került a fém beltéri nyílászárók bontására és cseréjére, a padlóburkolatot hidegburkolatra cserélték. A közösségi terekben és a folyósokon megfelelő, korszerű bútorokat – kanapékat, asztalokat és sarokpadokat helyeztek el.
A fiúkollégiumban mindösszesen 52 diák számára 26 db ágyneműtartós emeletes ágy beszerzését is finanszírozta a projekt.
Az infrastrukturális beruházás nagyban hozzájárult a minőségi tanulói környezet biztosításához.

Veszprémi Középiskolai Kollégium infrastrukturális fejlesztése

A projekt azonosító száma: EFOP-4.1.3-17-2017-00466

A kedvezményezett neve: Veszprémi Tankerületi Központ

Elnyert támogatási összeg: 149.457.562 Ft

A projekt zárás várható időpontja: 2018. október 31.

palyazat-1

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásával valósul meg.

 

A projekt tartalmának bemutatása:

„Az állami fenntartású köznevelési intézmények tanulást segítő tereinek infrastrukturális fejlesztése”című pályázati felhívásra nyújtott be támogatási kérelmet a Veszprémi Tankerületi Központ. Ennek keretében kerül sor a Veszprémi Középiskolai Kollégium infrastrukturális fejlesztésére.

A mindennapos testnevelés műszaki feltételeihez kapcsolódó infrastrukturális fejlesztés során a kollégiumhoz tartozó sportpálya megújul. Új labdafogó háló felhelyezésére, aszfaltpálya festésének felfrissítésére és új kosárlabdapalánk felszerelésre kerül sor.

Megvalósul a nevelési-oktatási tevékenységhez használt termek, oktatási termek, és az azok elérését szolgáló folyosók, közlekedők felújítása. Ezen belül bontásra kerülnek a fém beltéri nyílászárók, melyeket új hőhidas aluszerkezetre cserélnek. A műanyag lambériás falburkolatokat lebontják, padlóburkolatokat hidegburkolatra cserélik. A kollégiumi szobák és a közösségi terek bútorzatai részben megújulnak.

A mellékhelyiségek, higiéniás létesítmények kialakítása is megvalósul.A „B” és „C” épületben az emeleti szinteken és a földszinten a mellékhelységek, fürdők és WC blokkok felújítása, szaniterek beszerelése történik meg.

A melegítőkonyhák infrastrukturális beruházása keretében teakonyhák felújítása valósul meg.

A köznevelési intézményben a tanulók és dolgozók biztonságához szükséges fejlesztések megvalósítása, beszerzése során a két épület portáján 1-1 kamerás beléptető rendszer kerül kialakításra. Továbbá kiépítésre kerül a szobákat, közösségi tereket, közlekedőket érintő rádiós füstjelző rendszer.

Az infrastrukturális beruházás nagyban hozzájárul a minőségi tanulói környezet biztosításához.